Lykkeduvald

Case Lykkeduvald - seo optimering

Ønske om et større ROI

Som diætist med base i Aarhus, ønskede Lykkeduvald.dk at optimere kundestrømmen fra de organiske søgninger i Googles søgemaskine. Tanken var, at hvis der kommer et løft i kundestrømmen til sitet fra de organiske søgninger, kan udgifterne til anden betalt markedsføring sænkes. Det oplagte var at kigge på det basale onsite-SEO – og her kunne der gøres noget.

Søgefraser

Ud fra en grundig analyse af Lykkes site, fik vi genereret en SEO-rapport og tog den med til et personligt møde hos hende. I samråd fandt vi de bedst egnede søgefraser til Lykkeduvald.dk’s undersider.  Vi gik straks i gang med at optimere på disse søgefraser.

Forbedret hastighed på sitet

Som et ekstra plus anbefalede vi nogle konkrete initiativer til optimering af hastigheden på Lykkes site. Da kravet til hastighed på hjemmesider til stadighed spiller en afgørende rolle for den besøgendes ønske om en fortsat færden på sitet – samt nu også i SEO-henseende – var det næsten en selvfølge at inkludere optimeringsråd hertil i rapporten. Disse blev efterfølgende implementeret, og både onsite-SEO og hastigheden fik et ordentligt boost.

Se siden her >