Vi tilbyder

hjemmeside

Standard hjemmeside i WordPress

Har du brug for en simpel hjemmeside, et galleri, eller måske ønsker du bare at have en blog? Hos Progressio.dk har vi ekspertise i udvikling af hjemmesider i WordPress – verdens mest udbredte CMS system.

WordPress er en såkaldt open-source platform, som startede med at henvende sig til bloggere. Systemet har siden udviklet sig til at være det mest udbredte CMS system og bruges i dag til et hav af forskellige hjemmesider. Fra simple præsentationssider til mere omfattende e-handelsløsninger. WordPress er meget brugervenligt at arbejde med og er et oplagt valg, hvis du nemt selv vil kunne gå ind og lave ændringer på din hjemmeside.

Platformen byder på mange funktionaliteter i form af temaer og tilføjelsesprogrammer (Plugins). WordPress er således egnet til små såvel som store websites, og til både private og forretningsorienterede formål.

Læs mere her

Bliv kontaktet Se priser

skræddersyet løsning

Skræddersyet løsning

Hos Progressio tilbyder vi også at lave specialløsninger til netop din forretning eller organisation. En standard hjemmeside kan have nogle begrænsninger i funktionalitet, backendmuligheder og løbende udvidelser. Dine behov kan med andre ord være for specielle til at kunne rummes i en standard WordPress løsning.

Derfor tilbyder vi dig at lave et site fra bunden, så du har 100% kontrol over, hvad det skal kunne, og hvordan det skal se ud. Herved får du et skræddersyet system, som er designet præcis til din forretning, og det kan i mange tilfælde være den rette løsning. Kontakt os, hvis du er i tvivl, om det er det rigtige valg for dig. Vi rådgiver dig meget gerne.

Læs mere her

Bliv kontaktet Se priser

analyse af hjemmeside

Analyse af dit website

Hvordan er hastigheden på dit site? Er der problemer med døde links, eller er brugervenligheden ikke helt i top?

Lad os analysere og gennemgå dit website for mulige optimeringsområder. Vi laver en statusrapport til dig, som typisk vil indeholde en række forslag til forbedringer, som du vil kunne implementere, og derved forbedre dit site SEO-mæssigt og gøre det mere brugervenligt. Har du ikke is i maven til at rode med disse ændringer selv, tager vi os også gerne af dette og sørger for at implementere forbedringerne på din hjemmeside.

Læs mere her

Bliv kontaktet Se priser

søgemaskineptimering - seo

Søgemaskineoptimering (SEO)

Det er svært at betvivle vigtigheden af at rangere højt på søgeresultater i søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo. Vi besidder ekspertise inden for SEO og er klar til at hjælpe dig med at øge din hjemmesides rangering og synlighed i søgemaskinerne.

Vi udarbejder en grundig SEO-rapport for din hjemmeside med en række SEO parametre, som viser, hvor du ligger godt, og hvor du ligger mindre godt. Med udgangspunkt i rapporten, optimerer vi dit site og hjælper dig med at få bygget en naturlig og fornuftig linkprofil. Vi ser endvidere på dine konkurrenter – hvad gør de –  og på, hvordan du klarer dig på de sociale medier.

Vi kan lave en engangsoptimering af din hjemmeside eller du kan bruge os løbende til at holde din side SEO-optimeret.

Læs mere her

Bliv kontaktet Se priser

webshop og e-handel

Webshop

Går du med tanker om at starte en online butik? Eller tilbyder du services, som du gerne vil give dine kunder mulighed for at betale online?

Der kan være mange overvejelser, hvis man vil i gang med en webshop. Vi hjælper dig gerne hele vejen fra idéplan til implementation af webshoppen. Det kan være alt fra varesortiment, varianter af varer, kuponkoder, gode billeder, betalingsmuligheder og NETS-aftale, blot for at nævne nogle få udfordringer. Vi tilbyder at lave din webshop i WordPress med modulet WooCommerce. Eller du kan gå skridtet videre til den lidt større og forkromede løsning med Prestashop, som er et decideret e-handelssystem.

Som med enhver anden hjemmeside, sørger vi også for, at din webshop vil være SEO-venlig, så du kan målrette dit indhold efter særlige søgeord. En butik uden synlighed på Google, er som at købe en bil uden motor.

Læs mere her

Bliv kontaktet Se priser