Hosting og vedligeholdelse

“Skal dit kommende eller nuværende site have et webhotel? Vil du frigøre nogle af dine ressourcer og i stedet gøre det DU er bedst til? Vi kan tilbyder dig  vedligeholdelse af dit site.”

Drift, vedligehold, og opdateringer

Vi kan tilbyde dig at overdrage vedligeholdelsen og driften af dit site til os, så du kan fokusere på din forretning, eller det du er bedst til. Mere konkret, kan vi for eksempel igangsætte en periodisk backup af dit site hos din hostingudbyder eller på din CMS, så du ikke skal bekymre dig om eventuel tab af data. Vi kan således tilbyde dig at overtage driften og opdateringen af dit site.

Du har sikkert hørt udsagnet, “Content is King”, dette gælder også i den grad online mediet. Er du for dårlig til at fastholde dine besøgende med nyt indhold i form af nyt viden, spændende historier, eller nye produkter, er der en stor risiko for at de vil vælge at besøge en af dine konkurrenter. Derfor, for at kunne sikre en kontinuerlig flow af besøgende til dit site, er det yderst anbefalelsesværdigt, jævnligt at vedligeholde dit site, hvad enten du har en statisk præsentationsside, et galleri, en blog eller en webshop. Har du genereret en større mængde indhold, men magter ikke at skulle uploade det til dit site, kan vi hjælpe dig med det.

 

Bliv kontaktet Se priser