SEO

“Har du en hjemmeside eller en webshop, men vil have flere besøgende til dit site? Vi kan hjælpe dig med at nå dine mål”

Hvad er SEO?

SEO, som i virkeligheden står for “Search Engine Optimization”, er en proces som har til formå at  forbedre synligheden af ​​en hjemmeside på organiske ( ” naturlige ” eller ikke-betalte) resultat sider, (SERP) i en søgemaskine. Dette sker ved at indarbejde søgemaskinevenlige elementer ind i en hjemmesiden.

Hvorfor skal jeg have optimeret min side med SEO?

Rationalet bag disse kravspecifikke SEO elementer, som ofte ændres og opdateres løbende af virksomhederne bag de store søgemaskeiner som Google, Bing, Yahoo mf, med Google som storvægteren der sætter dagsordenen, er at brugeren skal kunne finde frem til en kvalitetsside, som matcher brugerens søgeord eller term. Detter er både i brugerens samt Google´s interesse, og derfor bliver hjemmesider som opfylder Google´s krav og anbefalinger til en SEO optimeret side, belønnet med en høj placering i søgeresultatet, som igen øger sandsynligheden for, at brugeren vælger at klikke på netop denne side.

SEO elementer

En vellykket søgemaskineoptimeringskampagne vil give dig en del forbedringer, her skal du vælge omhyggeligt og udvælge nogle relevant søgeord og termer, som dit site gerne vil findes på.

Søgemaskineoptimering er opdelt i to grundlæggende områder: on-page og off-page optimering. On-page optimering refererer til hjemmesiden elementer, som omfatter HTML-kode, tekstmæssige indhold og billeder. Off-page optimering handler overvejende om backlinks, links som peger på den hjemmeside, som er ved at blive optimeret, fra andre relevante hjemmesider.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Progressio.dk kan du vælge at få din side gennemgået og SEO optimeret som en enkel serviceydelse, eller, hvor der er mest værdi, vælge at få lavet en fortløbende SEO idsats, som tager hånd om dit indhold i forbindelse med dine fremtidige online marketing- og PR aktiviteter.

Vi har delt arbejdet med SEO i 2 dele:

  • On page SEO
  • Off page SEO

On page SEO

Her arbejder vi med det tekniske (loadingtime, optimering af koden, cache, mm.) samt det indholdsmæssige (søgeordsanalyse, meta beskrivelser, alt-tekster, H1-H6 tags mf.).

Off page SEO

Off page SEO har vi delt op i to områder, linkbuilding (konkurrentanalyse, fora, bloggere) samt sociale medier (kobling mellem dit site og dine sociale profiler.

Lokal SEO

Denne SEO disciplin er egentlig en blanding af de to ovenstående, idet her er der lagt vægt på at optimere dit site, både med on- og off page SEO, til at blive fundet af brugere som befinder sig nært din firma/virksomheds geografiske placering. I denne forbindelse optimeres der på gegografiske søgetermer, i forbindelse med Google business (det gamle Google Places og Local), samt mobilvenlighed i særdeleshed.

Bliv kontaktet Se priser