Skræddersyet løsning

“Har du brug for en specialliseret hjemmeside? Så kan vi kan hjælpe dig i mål med dine ønsker”

Skræddersyet løsning til dine helt specielle behov

Hvis du er på udkig efter et større site, med avanceret funktionaliteter, herunder sociale netværk, blogging, e-handel, eller enhver anden webapplikation toppet med flot design og indhold der taler til din målgruppe, er denne skræddersyet løsning noget for dig.

Et websted inden for denne kategori bliver kodet fra bunden – og i alle tilfælde vil kræve tilpasning – og koordinering af forskellige teknologier for at arbejde med din virksomhed eller det allerede eksisterende infrastruktur.

Hvad får jeg?

Kort sagt: Et unikt site, i tip-top stand, der er kodet fra bunden, og som er optimeret til at kunne servicere dine besøgende bedst muligt og på mest effektiv måde. Forudsætningen for dette, er, at vi har styr på hele det arkitektoniske skelet, som er udvikler fra bunden, i forhold til dit sites funktionaliteter og kontekst. Når vi selv udvikler dit site fra bunden,giver det udslag i et nøje kendskab til koden, og vi vil have nemmere ved at bygge ovenpå, end hvis vi skulle bygge ovenpå et eksisterende CMS system. Dette kommer dig til gavn, hvor både hastighed, funktionaliteter, og design går op i en højere enhed.

En skræddersyet løsning at dit websted vil være ulig nogen andet, og kræver opmærksomhed og ekspertise fra en erfaren web-applikation udvikler og website designer. Et websted, der falder ind under denne kategori kræver noget længere tid at planlægge og udvikle, herunder medtages rådgivning, forventningsafstemning, database design og implementering, softwareudvikling og integration, samt kvalitetssikring og test.

Jamen, er det ikke for dyrt for mig?

Vi ved, hvad du tænker: “Så er det sikkert dyrt?”, og det eneste svar vi kan give, er, at webudvikling er ligesom alt andet håndværk eller handel og kræver et højt niveau af viden og ekspertise. Men hvorfor er websites i dette interval så dyre? Det er de hellere ikke, de koster bare lidt flere penge end standard løsninger! Her er et par faktorer at overveje, og eksempler på scenarier,  der ændrer prisen på en hjemmeside, selv når funktionalitet eksempelvis ikke nødvendigvis varierer fra en standard hjemmeside.

  • Strammere tidslinjer
  • Flere møder
  • Flere mennesker (og godkendelser), der er involveret
  • Mere krævende specifikationer til indhold
  • Flere sider med indhold
  • Yderligere sikkerhedsproblemer, krav, regler, ønsker
  • Statslige eller andre krav / regler der skal overholdes

Intet af dette er ekstrem eller ud over det sædvenlige, men når det er nødvendigt eller kræves,

Vi lytter gerne til dine behov og giver dig et prisestimat på din skræddersyet drømmeløsning.

Kontakt os Se priser