Standard hjemmeside i WordPress

“Ønsker du at få lavet en hjemmeside, er du kommet til det rette sted”

Hjemmeside, nemt og billigt

Har du brug for en simpel hjemmeside, et galleri, eller måske ønsker du bare at have en blog? Hos Progressio.dk har vi ekspertisen inden for det der betegnes som verdens størreste CMS system, WordPress.

WordPress er en  open-source platform, som startede med at henvendte sig til bloggere. Systemet, grundet dets brugervenlige tilgang, har siden udviklet sig til at være en de størreste CMS´er inden for et hav af forskellige hjemmesider, deriblandt små og store e-handelsløsninger.

Hvad kan WordPress?

Platformen byder på en væld af funktionaliteter i form af skabeloner og tilføjelsesprogrammer, de såkaldte temaer og plug-ins. WordPress kan sammenlignes med lignende CMS´er på markedet, Joomla, Prestashop, mf. men ift. disse, er systemet utroligt brugervenligt, og der er altid hjælp at hente hvis du skulle gå i stå, på diverse fora eller via en simpel Google-søgning.

Systemet er på få år vokset fra at være et bloggerplatform til at være en meget kraftfuldt og bredt system, og måske derfor har flere store internationale websites, deriblandt eBay, Sony, og CNN, valgt at opbygge deres hjemmeside i WordPress. En hjemmeside i WordPress er således egnet til små, såvel som til de helt store websites. En hjemmeside i WordPress kan derfor sagtens bruges både i privat samt forretningsorienteret regi.

Hvordan kommer jeg videre?

Du kan selv prøve kræfter med at oprette en ny WordPress hjemmeside installation på dit webhotel. Men du kunne jo i stedet trygt overlade alt det tekniske og praktiske til os, og fokusere på dine andre gøremål uden bekymring. Det tager noget tid at lave en hjemmeside ordentligt, hvis denne skal virke professionalt, vi gør det både hurtigt og så koster vi mindre end du tror.

Kontakt os gerne allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Bliv kontaktet Se priser