Webshop

“Har du altid drømt om at få dig en webshop? Progressio.dk giver dig muligheden”

Få en webshop

Hos os kan du få som du vil have det. Er det ikke på tide du at prøve kræfter med at omsætte dine varer på nettet? Uanset om det er din første webshop, eller om du tidligere har stiftet bekendskab med at bestyre en online forretning, så er du hos os i trygge hænder.Vi gør en dyd ud af at hjælpe dig igang, og som sagt, kan du få det som du vil have det.

Hvilket CMS skal jeg vælge?

Vi har valgt at tilbyde løsninger i to af verdens mest kendte Open Source CMS systemer, WordPress, samt Prestashop. Fordelene ved en Open Source løsning er at systemet kontinuerligt bliver opdateret og forbedret.

Forskellen på disse to platforme er, at WordPress ikke er en decideret webshop i sig selv. Denne kræver tilføjelser i form af et shop modul og evt. andre plugins. Til gengæld, er det, der gør WordPress så atraktivt, den nemmme kom-i-gang indgangsvinkel, samt en ocean af gratis plugins, og ikke mindst en stor FAQ base i form af diverse WordPress fora og You Tube gør-det-selv guides.

Det modul som vi har valgt at bruge til vores WordPress løsninnger er det mest kendte og brugte; Woocommerce, som stort set kan alt en webshop skal kunne. Dette kan efterfølgende udvides med flere funktionaliteter, alt efter ønske.

Prestashop, som navnet antyder, er en webshopløsning. Her får du alt-i-en pakke, og som standard indeholder Prestashop et hav af værktøjer til optimering af sitet til søgemaskiner. Systemet er, ligesom WordPress, oversat til dansk og de fleste andre sprog. Ligesom WordPress, er Prestashop en Open Source webshop løsning, og derfor kan alle udviklere være med til at udvikle og udvide systemets funktionaliteter, og plug ins. Du vil derfor kunne toptune din webshop med præcist de funktioner som du har brug for.

Dine behov

Vi tilbyder flere pakker som tilgodeser dine behov for en webshop. Vi mener, at man nemt kan komme til at betale for meget. Vi kan oprette din webshop på din nuværende hosting og med dit nuværende domæne, eller vi kan sammen med din kommende webshop tilbyde dig at få hosting og et helt nyt domæne gennem vores samarbejdspartnere. Valget er dit. Vi vil gerne spare dig for alt det tekniske, men kontakt os endeligt hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende vores webshop ydelser. Vi lytter gerne, det er vores passion.

Bliv kontaktet Se priser